Κόσμος


Αν και δεν είναι πάντα το καταλληλότερο κριτήριο ταξινόμησης, έχω ομαδοποιήσει τις ταξιδιωτικές αναρτήσεις μου ανά χώρα. Σταδιακά, ο κατάλογος -ελπίζω πως- θα μεγαλώνει με την προσθήκη χωρών και περισσότερων αναρτήσεων.
Η ως άνω φωτογραφία τραβήχτηκε στο Trondheim της Νορβηγίας.
 
  Παρατίθεται επίσης και ο χάρτης με τις διαδρομές μου ανά τον κόσμο, ο οποίος συν τω χρόνω θα εμπλουτίζεται. (Κάνεις zoom-out και zoom-in για να δεις τις πινέζες που έχουν τοποθετηθεί στον χάρτη.)


9 σχόλια:

 1. Σου λείπει μια χώρα that should remain nameless ��

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Υπόσχομαι να προστεθεί κι αυτή, μαζί με πολλές ακόμα! Η λίστα αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά με τον καιρό.

   Διαγραφή
 2. Καλημέρα! Τι ωραία η φωτογραφία σου αυτή!!! Εξερευνώ σιγά-σιγά το blog παρ΄όλο που δεν τα καταφερνω. Αλλά η επιμονή θα νικήσει. Να είσαι καλά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί πριν δυοτρία χρόνια, αλλά επειδή το Trondheim είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου μέρη, σκέφτηκα να την αναρτήσω εδώ.

   Διαγραφή
  2. Καλά έκανες. ΄Ομως οι χώρες που έχεις πάει είναι πολύ περισσότερες. Απλά δεν πρόλαβες να τις αναρτήσεις στο blog σου?... (ε, είμαι και περίεργη...τι να κάνω!)

   Διαγραφή
  3. Οι χώρες είναι περισσότερες (για την ακρίβεια, πολύ πολύ περισσότερες), αλλά θα προστίθενται σταδιακά ώστε να υπάρχει τελοσπάντων και το στοιχείο της έκπληξης! :)

   Διαγραφή
 3. Τι ωραία δουλειά! Μπράβο Νίκο μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μπράβο Νίκο! Αν βρεθείς στο Στρασβούργο να τα πούμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή