Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Γαστρονομικός ακαδημαϊσμός






Ωραιότατη φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια και απάκι, χούμους με ταχίνι κι εσπεριδοειδή, παστουρμαδοπιτάκια τυλιγμένα σε φύλλο κανταϊφιού και μπιφτέκια κοτόπουλο με ρύζι μπασμάτι και σάλτσα από πιπεριά φλωρίνης και τζίντζερ. Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, είπα να δοκιμάσω και το μηλόφι που δεν είχα ξαναφάει. Λίγο τυχαία επέλεξα το Food Academy, εδώ στην Αγία Παρασκευή, αλλά αμέσως συμπαθηθήκαμε, ανταλλάξαμε τηλέφωνα και θα ξαναβρεθούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου